Ben jij bij ons seminar?

Ben jij bij ons seminar?

6 februari 2024 door Secretariaat 0 reacties

Je bent op 13 februari 2024 van harte welkom op ons seminar 'Onafhankelijkheid van toezicht in een ingewikkeld krachtenveld', dat plaatsvindt bij het Centraal Museum Utrecht. Vanaf 14.30 uur ben je welkom en we eindigen de dag rond 17.00 uur met een gezamenlijke netwerkborrel. Kom langs, laat je inspireren en praat mee over de toekomst van Vide en wat ons verbindt.

Dit jaar is het thema 'Onafhankelijkheid van toezicht in een ingewikkeld krachtenveld'. Inspecteur-generaal bij Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) Ir. Theodor Kockelkoren MBA neemt ons mee in dit thema en deelt zijn ervaringen. Hij vertelt o.a. over de strijd voor onafhankelijkheid van inspecties en het krachtenveld dat daarbij komt kijken.

Maar dat niet alleen. Via een interactieve werkvorm gaan we hierover vervolgens met elkaar in gesprek om voorbeelden en invalshoeken vanuit de diverse deelnemers aan het licht te brengen. We presenteren daarnaast ook het nieuwe bestuur en de toekomstplannen van Vide, er is ruimte om elkaar te ontmoeten én we maken de winnaar bekend van de publicatieprijs 2023.

Inmiddels mogen we ruim 120 deelnemers begroeten op 13 februari en daarmee zijn alle beschikbare plekken vergeven. Aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk. Komt er een plekje beschikbaar, dan nemen we contact met je op.

Tot ziens op 13 februari in Utrecht.

Graphic Seminar Vide nieuwsbrief jan 2024

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten