Word lid

Vide kent twee categorieën leden:

  • individuele leden
  • institutionele leden

Individuele leden
Als individueel lid laat Vide personen toe die beroepsmatig werkzaam zijn of zijn geweest op het gebied van toezicht, inspectie, handhaving of evaluatie. De contributie voor individuele leden bedraagt € 25,00 per jaar.

Institutionele leden
Als institutioneel lid laat Vide rechtspersonen toe - instellingen en vennootschappen - waarvan het werkterrein ligt op het gebied van toezicht, inspectie, handhaving, evaluatie, beleidsvorming of onderzoek. Werknemers van deze rechtspersonen kunnen door dit lidmaatschap veelal kosteloos deelnemen aan de activiteiten en evenementenvan Vide. 

De meeste leden zijn instituties. Check hier of jouw organisatie al lid is van Vide. Is dit het geval dan hoef je lid meer te worden, maar kun je deelnemen aan de diverse activiteiten van Vide. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van de activiteiten. Is je organsiatie nog geen lid, dan kun je onder bepaalde voorwaarden zelf lid worden of je organisatie vragen een lidmaatschap af te nemen. Lees meer over het institutioneel lidmaatschap.

Lid worden
Vul onderstaand formulier in en maak een account aan. We nemen je aanvraag na verzending in behandeling en je krijgt bericht vanuit ons secretariaat. Eerst meer weten over het lidmaatschap, klik hier.

Persoonlijke informatie
Communicatie
Vide Account
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Sluiten