Uitreiking Publicatieprijs 2023

Uitreiking Publicatieprijs 2023

12 oktober 2023 door Secretariaat 0 reacties

Vide stimuleert het publiceren over thema's als toezicht, inspectie, handhaving, evaluatie en het verrichten van onderzoek hiernaar. Tot 1 januari 2024 kon je een publicatie inzenden. Het is nu aan de vakjury om een publicatie te selecteren. Tijdens ons Seminar op 13 februari in Utrecht wordt bekendgemaakt wie de winnaar is. 

Heb jij een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze eind 2022 of in 2023 gepubliceerd? Dan kon je deze tot 1 januari 2024 insturen om kans te maken op de Vide Publicatieprijs 2023. Naast een geldbedrag van €1000,- win je media-exposure voor je publicatie en een prachtig beeldje als aandenken. De ingezonden publicaties worden momenteel  beoordeeld door een jury van prominenten uit het vakgebied. Zij reiken op 13 februari, tijdens ons Seminar in Utrecht, de Publicatieprijs uit aan de winnaar(s).

Meer weten?  Lees verder >>

Labels:

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten