Opheffen Gedragsnetwerk

Opheffen Gedragsnetwerk

9 januari 2024 door Secretariaat 0 reacties

Het gedragsnetwerk Vide is per januari 2024 opgeheven. Er is onder de belangstellende leden te weinig  gelegenheid om de coördinatie van dit netwerk en de uitrol van activiteiten op zich te nemen. Vandaar het besluit van het bestuur dit netwerk op te heffen.

In het najaar van 2023 is onder de Vide leden onderzocht in hoeverre er nog belangstelling was voor het Gedragsnetwerk, dat al enige tijd geen activiteiten meer georganiseerd had. Er kwamen een paar positieve reacties van leden die belangstelling hadden, maar er hebben echter te weinig leden de gelegenheid om de coördinatie van dit netwerk - en de uitrol van activiteiten - op zich te nemen. Daarom heeft het Vide-bestuur in januari 2024 besloten dit netwerk op te heffen. Mede met het argument dat er ook andere interessante initiatieven zijn die tegemoet komen aan de vraag naar kennis en informatie. Denk bijvoorbeeld aan: www.binnl.nl. Een initiatief dat gedragsdeskundigen bij alle ministeries en rijksdiensten verbindt. Daarnaast komen ook bij de drie andere netwerken binnen Vide gedragsaspecten wel aan bod. Je bent dan ook uitgenodigd aan te haken bij deze initiatieven of één van de andere netwerken van Vide. Ook kun je uiterraad de Vide nieuwsbrief (blijven) ontvangen. 

Meedenken
Mocht je een voorstel hebben voor een thema dat wij vanuit één van de andere netwerken (het Evaluatienetwerk, Academisch Netwerk of Jong Vide) samen met jou kunnen oppakken, dan horen wij dat graag! Suggesties en ideeën zijn welkom

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten