Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024

Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024

20 september 2023 door Secretariaat 0 reacties

Heb jij, of werk jij aan, een innovatief project dat het publieke belang dient? Meld het aan vóór 1 februari 2024 en maak kans op de Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2024. 

Ben jij trots op de resultaten van jouw innoverende project binnen toezicht en handhaving? Meld je project dan vóór 1 februari aan en maak kans op dé innovatieprijs van 2024. Naast de juryprijs is er ook een festivalprijs te winnen. Beide prijzen worden op het Toezichtfestival in juni 2024 uitgereikt. Of het nu technisch vernieuwend is of de samenwerking, cultuur, of gedrag verandert, alle innovaties zijn welkom.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide organiseren tweejaarlijks de Verkiezingen Handhaving en Toezicht om innovatie in het vak van toezicht en handhaving te stimuleren. 

Mis deze kans om jouw project uit te lichten niet en meld je aan! Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website: https://verkiezingenhandhavingentoezicht.nl/

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten