Nieuwe voorzitter van Vide

Nieuwe voorzitter van Vide

1 maart 2022 door Secretariaat 0 reacties

Op 1 maart 2022 is Hanzo van Beusekom begonnen als nieuwe voorzitter van Vide. Conform het besluit van de ALV van Vide op 19 januari jl. volgt hij Peter van der Knaap op, die zes jaar voorzitter is geweest. Ook is Jedid-Jah Jonker als bestuurslid aangetreden. Hij volgt Frank van den Broek op. 

Hanzo van Beusekom is sinds juni 2018 bestuurslid van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Binnen de AFM is hij verantwoordelijk voor het toezicht op kapitaalmarkten, accountancy, juridische zaken en het programma datagedreven toezicht. Eerder was hij werkzaam bij The Boston Consulting Group en de AFM. Peter van der Knaap: “Met Hanzo van Beusekom haalt Vide een sterk inhoudelijke en ervaren nieuwe voorzitter binnen om de ambities van de vakvereniging waar te maken. Jedid-Jah Jonker is expert methoden en technieken beleidsevaluatie bij de Algemene Rekenkamer. Ik wens hen beiden heel veel succes en plezier bij het uitbouwen van Vide.’ 

 U kunt kennismaken met Hanzo het nieuwe bestuur tijdens de feestelijke voorjaarsbijeenkomst op 7 april. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten