Over Reeks mini-colleges over doelmatigheid

Reeks mini-colleges over doelmatigheid

Reeks mini-colleges over doelmatigheid
Wat is doelmatigheid? En wat zijn voorbeelden van onderzoek naar doelmatigheid? Deze vragen staan centraal in een reeks mini-colleges die het Evaluatorennetwerk de komende tijd organiseert.

In deze mini-colleges zullen diverse gerenommeerde wetenschappers het begrip doelmatigheid behandelen vanuit hun vakgebied. De colleges zullen op locatie bij te wonen zijn. Maar nog belangrijker: deze colleges zullen achteraf allemaal terug te zien zijn op de website van Vide. Op deze manier willen wij evaluatoren en andere geïnteresseerden die, nu en in de toekomst, meer willen weten over het onderzoeken van doelmatigheid helpen bij het vinden van inspiratie hiervoor.

Elk mini-college duurt ongeveer een uur, waarbij er in het laatste gedeelte ruimte is voor vragen en discussie.

Tweede mini-college door Carl Koopmans (Online)
Op maandag 27 juni verzorgt Carl Koopmans, hoogleraar beleidsevaluatie van de Vrije Universiteit Amsterdam, het tweede mini-college. Carl is een van de grootste experts in Nederland op het gebied van maatschappelijke kosten-baten analyses (MKBA). Deze bijeenkomst vindt plaats als webinar van 14:30 tot 16:00.

Datum: maandag 27 juni 2022, van 14:30 tot 16:00
Locatie: webinar
Kosten: de bijeenkomst is vrij toegankelijk

Vooraankondiging: derde mini-college door Sandra van Thiel
Op maandag 26 september zal Sandra van Thiel, hoogleraar publiek management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, het derde mini-college verzorgen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten