Over Reeks mini-colleges over doelmatigheid

Reeks mini-colleges over doelmatigheid

Reeks mini-colleges over doelmatigheid 

Wat is doelmatigheid? En wat zijn voorbeelden van onderzoek naar doelmatigheid? Deze vragen staan centraal in een reeks mini-colleges die het Evaluatorennetwerk de komende tijd organiseert.

In deze mini-colleges zullen diverse gerenommeerde wetenschappers het begrip doelmatigheid behandelen vanuit hun vakgebied. De colleges zullen op locatie bij te wonen zijn. Maar nog belangrijker: deze colleges zullen achteraf allemaal terug te zien zijn op de website van Vide. Op deze manier willen wij evaluatoren en andere geïnteresseerden die, nu en in de toekomst, meer willen weten over het onderzoeken van doelmatigheid helpen bij het vinden van inspiratie hiervoor.

Elk mini-college duurt ongeveer een uur, waarbij er in het laatste gedeelte ruimte is voor vragen en discussie.

Eerste mini-college door Elbert Dijkgraaf
Op dinsdag 31 mei zal de reeks worden afgetrapt door Elbert Dijkgraaf, hoogleraar empirische economie van de publieke sector aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden van 13:30 tot 14:30 op de Erasmus Universiteit.

Datum: dinsdag 31 mei 2022, van 13:30 tot 14:30
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Kosten: de bijeenkomst is vrij toegankelijk

Vooraankondiging: tweede mini-college door Carl Koopmans

Op maandag 27 juni zal Carl Koopmans, hoogleraar beleidsevaluatie van de Vrije Universiteit Amsterdam, het tweede mini-college verzorgen.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten