Over Toezicht Festival

Toezicht Festival

Een festival door, voor en met toezichthouders
De organisatie ziet je niet alleen als deelnemer van het festival, maar ook als aspirant medeprogrammamaker. Jij bent dan ook welkom om een actieve bijdrage te leveren in het liefst een creatieve vorm. Een spel, een debat, rollenspel, interactieve workshop of presentatie het kan allemaal. Andere inspirerende werkvormen zoals meditatie, schrijfkunst of samen een kunstwerk maken, zijn ook van harte welkom. Streven is om tijdens dit festival zowel hoofd, handen als hart aan het werk te zetten.

Op dinsdag 18 juni 2024 vindt de 6e editie van het Toezichtfestival plaats, wederom in Theater Gooiland in Hilversum. Het festival vóór en dóór iedereen die zich dagelijks inzet voor goed toezicht in Nederland. Het wordt opnieuw een dag vol bijzondere ervaringen en leuke ontmoetingen, waarbij we van elkaar leren en informatie met elkaar delen.

Thema Toezicht: lekker belangrijk?!
Het thema van deze editie is TOEZICHT: LEKKER BELANGRIJK?! Met uitroepteken omdat we het belang van goed toezicht willen onderstrepen. En met een vraagteken om ons uit te dagen: zijn we echt altijd maatschappelijk relevant bezig en kunnen we dit uitleggen? Hoe draagt ons werk bij aan een betere samenleving? Aan beter bestuur? Aan vertrouwen? Wat vind je zelf belangrijk in je werk en hoe betrek je belanghebbenden? We zijn benieuwd naar jullie aanpakken, opvattingen en ervaringen. Door op het festival met elkaar in gesprek te gaan ontwikkelen we ook ons vakmanschap en werken we aan een steeds beter en effectiever toezicht dat met recht lekker belangrijk is.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het festival of je aanmelden ga dan naar de website

Voorwaarden en prijzen

Aanmelden
Voor aanmelden ga dan naar de website.

Sluiten