Over Jong Vide In-house bijeenkomst NVWA

Jong Vide In-house bijeenkomst NVWA

Jong Vide nodigt je van harte uit voor de In-house bijeenkomst bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op donderdag 29 februari 2024.

De NVWA behoort tot de grootste toezichthouders van Nederland. De toezichthouder staat voor veilig voedsel en veilige consumentenproducten, voor dierenwelzijn en dier- en plantgezondheid, en beschermt de natuur en het milieu. Het werk van de organisatie raakt uiteindelijk iedereen. Soms is het toezicht van de NVWA bij grote interventies heel zichtbaar in de media, bijvoorbeeld het stilleggen van een bedrijf, het ruimen van dieren of het uit de handel halen van bepaalde producten. Maar de NVWA doet elke dag nog heel veel meer, zowel klein als groot. Ben je benieuwd naar wat toezichthouders bij de NVWA allemaal doen? Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij verschillende aspecten van het werk van de NVWA. 

De Jong Vide In-house bijeenkomst NVWA zit vol. We hebben een reservelijst opgestart. Heb je interesse? Meld je dan aan voor de reservelijst.Programma van Jong Vide In-house bijeenkomst NVWA

Op donderdag 29 februari:
15:00 - 15:30 Inloop
15:30 - 17:00 Inhoudelijk programma
17:00 - 18:00 Borrel

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

De Jong Vide In-house bijeenkomst NVWA zit vol. We hebben een reservelijst opgestart. Heb je interesse? Meld je dan aan voor de reservelijst.

Sluiten