Locatie van Vide seminar - Onafhankelijkheid van toezicht in een ingewikkeld krachtenveld

Vide seminar - Onafhankelijkheid van toezicht in een ingewikkeld krachtenveld

Centraal Museum Utrecht

  • Centraal Museum Utrecht
Agnietenstraat 1
3512 XA UTRECHT

Het Centraal Museum is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster, aan Agnietenstraat 1 in Utrecht.Bereikbaarheid
Met de fiets
Stal je fiets bij de rekken naast de ingang. Je kunt je elektrische fiets opladen met de laadpaal rechts van de ingang van Museumcafé Centraal.

Met het openbaar vervoer
Neem bus 2 vanaf station Utrecht Centraal richting het Museumkwartier. Het is ook mogelijk de trein te nemen naar station Utrecht Vaartsche Rijn. Vanuit daar is het circa 10 minuten lopen naar het museum.  Kijk voor actuele informatie over het openbaar vervoer op 9292.nl.

Met de auto
Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren bij de parkeergarages Vaartsche Rijn en Springweg. Vanaf hier is het ca. 10 minuten lopen naar het Centraal Museum.

Wil je drukte, files, parkeerstress of hoge parkeertarieven vermijden? Parkeer je auto dan op één van de Utrechtse P+R-locaties.

Een dagkaartje kost €5 en je reist eenvoudig met het openbaar vervoer heen en weer naar het centrum. Het P+R-kaartje is geldig voor maximaal 5 personen.
Meer informatie vind je op: goedopweg.nl

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden Nee, ik kom niet

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Ik ben aanwezig Gratis


Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Dit geldt zowel voor leden als niet-leden. Neem dus gerust je vakgenoot mee! Let wel op, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Meld je dus snel aan.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot 11 februari kosteloos afmelden. Dat kan door een e-mail te sturen aan secretariaat@videnet.nl.

Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à €40,- exclusief btw in rekening gebracht. Dit i.v.m. dat er rekening met je gehouden wordt en we graag duurzaam willen zijn door o.a. voedsel verspilling te beperken.

Er zijn beperkte plekken beschikbaar, daarom willen we je graag vragen je af te melden indien je verhinderd bent om jouw plek beschikbaar te stellen voor iemand anders.

Sluiten