Vide Publicatieprijs

Ding met uw publicatie mee naar de Vide Publicatieprijs 2021!

Heeft u een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze gepubliceerd eind 2020 of in 2021? Stuur uw publicatie dan in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2021. Naast een geldbedrag wint u media-exposure voor u en uw publicatie en een prachtig beeld.

Vide stimuleert het publiceren over toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie en het verrichten van onderzoek hiernaar. Uw publicatie wordt beoordeeld door een vakjury van prominenten uit het vakgebied.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Vide Publicatieprijs is tijdens de Vide Nieuwjaarsreceptie in januari 2022. Als winnaar ontvangt u: een beeld. een geldbedrag van € 1.000,- en natuurlijk publiciteit en media-aandacht voor uw werk.

Uw inzending

Zend uw publicatie (verschenen eind 2020 of in 2021) in vóór woensdag 1 december 2021 via secretariaat@videnet.nl. Lees hier het reglement Vide Publicatieprijs

arisa-chattasa.jpg

Reglement Vide Publicatieprijs

De vereniging Vide looft eenmaal in het jaar een prijs uit voor een gedegen en vernieuwende publicatie.
Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.

De prijs bestaat uit een beeld en een bijhorend geldbedrag: € 1.000,-.

De uitreiking aan de auteur(s) geschiedt tijdens de Vide nieuwjaarsreceptie.

LEES MEER
florian-schmetz.jpg

Vide publicatieprijs door de jaren

Vide stimuleert het publiceren over toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie en het verrichten van onderzoek hiernaar. Sinds 2009 wordt daarom de Vide Publicatieprijs uitgereikt. De publicaties worden beoordeeld door een vakjury van prominenten uit het vakgebied. Jaarlijks vindt de prijsuitreiking tijdens de nieuwjaarsborrel plaats. Onderstaand kunt u alle winnaars vinden vanaf 2009

Winnaars 2020

Josje Kok, Iris Wallenburg, Ian Leistikow en Roland Bal
The doctor was rude, the toilets are dirty. Utilizing soft signals in the regulation of patient safety’

LEES MEER
Sluiten