Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2020: Welk project verdient de publieksprijs? Laat je stem horen!

Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2020: Welk project verdient de publieksprijs? Laat je stem horen!

15 oktober 2020 door Secretariaat 0 reacties

Na een eerste selectie van de vakjury zijn er nog vijf projecten in de race voor dé innovatieprijs van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht 2020. In de komende weken kiest de vakjury welk project deze prijs wint. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs te vergeven. Welk project moet volgens jou de publieksprijs winnen? Breng voor 1 november je stem uit 

De genomineerde projecten zijn:

  • BrandWijzer van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost
  • Ethisch inzetten van AI in de Binnenvaart van Inspectie Leefomgeving en Transport
  • Stimulerend Toezicht van Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek
  • WKO Experttool van Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
  • De aanpak van asbest van Omgevingsdienst Regio Arnhem, DCMR Milieudienst Rijnmond, Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek en het Team Ketentoezicht van de Gelderse Omgevingsdiensten

Uitreiking
Op dinsdag 3 november worden zowel de juryprijs als de publieksprijs uitgereikt tijdens het Toezichtfestival. Naast de uitreiking geeft een aantal vooraanstaande sprekers hun actuele visie op toezicht. De bijeenkomst vindt online plaats van 13.30 tot 16.00 uur. Geïnteresseerden uit het toezichtsveld zijn van harte welkom het Toezichtfestival bij te wonen. Meld je hiervoor wel van tevoren aan via deze link

Organisatie
De verkiezingen worden georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, de Inspectieraad en beroepsvereniging VIDE om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten