Nieuwe column Dick Ruimschotel online

Nieuwe column Dick Ruimschotel online

7 januari 2020 door Secretariaat 0 reacties

De nieuwste column van onze vaste columnist Dick Ruimschotel staat online! Met de beste wensen voor 2020 vrijheid gelijkheid en broederschap!

U heeft ze vast ook ontvangen en verstuurd; heilswensen voor het nieuwe jaar 2020. Vaak kort in de vorm van ‘mooi’, ‘goed’ ‘beter’ ‘best’; zoals in ‘beste wensen’ of ‘een mooi jaar gewenst’. Ook open formuleringen worden gebruikt ‘dat in 2020 al je wensen uitkomen!’; de inhoud van wat je wenst maak je hiermee afhankelijk van wat de ander wenst. Maar vaak ook wenst men elkaar een duidelijke waarde: geluk, succes, gezondheid, vrede of voorspoed in het nieuwe jaar. 
 
Heilswensen rond kerst en nieuw jaar zijn ongetwijfeld

Klik hier om de column verder te lezen.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten