Nieuwe column Dick Ruimschotel online

Nieuwe column Dick Ruimschotel online

7 januari 2020 door Secretariaat 0 reacties

De nieuwste column van onze vaste columnist Dick Ruimschotel staat online! Met de beste wensen voor 2020 vrijheid gelijkheid en broederschap!

U heeft ze vast ook ontvangen en verstuurd; heilswensen voor het nieuwe jaar 2020. Vaak kort in de vorm van ‘mooi’, ‘goed’ ‘beter’ ‘best’; zoals in ‘beste wensen’ of ‘een mooi jaar gewenst’. Ook open formuleringen worden gebruikt ‘dat in 2020 al je wensen uitkomen!’; de inhoud van wat je wenst maak je hiermee afhankelijk van wat de ander wenst. Maar vaak ook wenst men elkaar een duidelijke waarde: geluk, succes, gezondheid, vrede of voorspoed in het nieuwe jaar. 
 
Heilswensen rond kerst en nieuw jaar zijn ongetwijfeld

Klik hier om de column verder te lezen.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten