Nieuwe column Dick Ruimschotel online

Nieuwe column Dick Ruimschotel online

7 juni 2019 door Secretariaat 0 reacties

De nieuwste column van onze vaste columnist Dick Ruimschotel staat online! Vergalde pleziervaart – maal twee!-

De lezer van mijn sporadische columns herinnert zich misschien, dat mijn mooie Friese schouw een keer door de afdeling Binnenvaart  is weggehaald (Vide columns, april. 2012). Men moest – midden in de winter! –onderhoud plegen aan de kade waar men bootje lag. Als waarschuwing had men ergens aan het begin van de kade bordjes geplaatst met de waarschuwing dat de eigenaren ‘de boot binnen 2 weken te verplaatsen’. De meeste eigenaren hadden – net als ik - deze bordjes niet gelezen. Voor mij – en alle anderen - kwam het dus als een geweldige verassing onze boot bij het begin van de lente niet meer aan te treffen....

Klik hier om de column verder te lezen.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten