Jong Vide

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels. Jong Vide is een onderdeel van Vide, de Nederlandse beroepsvereniging voor toezichthouders, inspecteurs, handhavers en evaluatoren.

Jong Vide

Activiteiten binnen dit netwerk

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Jong Vide en meld je aan voor de mailinglijst.

In-house bijeenkomsten

Tijdens de in-house bijeenkomst maken onze leden kennis met de organisaties van Vide. Aan de hand van aansprekende casussen die spelen in en rondom de organisaties willen wij discussies op gang brengen en kennis met elkaar delen. De bijeenkomsten vinden eens per kwartaal plaats op locatie van de organisatie die de bijeenkomst verzorgt en ze worden afgesloten met een borrel.

Aanmelden voor bijeenkomsten

Elke geïnteresseerde medewerker van de lid-organisaties van Vide kan zich aanmelden voor de bijeenkomsten. Eenmaal aangemeld, ontvang je aankondigingen voor onze bijeenkomsten.

De organisatie

De organisatie van de activiteiten van Jong Vide wordt verzorgd door vier medewerkers van lid-organisaties van Vide, namelijk:

  • Sylvia van der Avoort (Inspectie van het Onderwijs)
  • Ewald de Bruijn (Algemene Rekenkamer)
  • Sofie van den Boom (Autoriteit Financiële markten)
  • Hannah Bijlsma (Inspectie van het Onderwijs)
  • Ruud van Druenen (Algemene Rekenkamer)
stock-photo-portrait-of-young-white-woman-in-a-busy-modern-workplace-796346011.jpg

Jong Vide zoekt nieuwe kartrekkers!

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels.

Lees meer
leon-Oalh2MojUuk-unsplash.jpg

Wat doet Jong Vide?

Tijdens in-house bijeenkomsten maken onze leden kennis met de organisaties van Vide. Aan de hand van aansprekende casussen die spelen in en rondom de organisaties willen wij discussies op gang brengen en kennis met elkaar delen. Zo organiseerden we het afgelopen jaar bijvoorbeeld bijeenkomsten over datagedreven toezicht en gedragsbeïnvloeding in toezicht.

Sluiten