Activiteiten

 1. 19 jan 2023
  's-Gravenhage

  VIDE Nieuwjaarsbijeenkomst

  Op donderdag 19 januari 2023 zal de Vide Nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvinden in Galerie Pulchri te Den Haag. 

  Er zijn plaatsen beschikbaar.
 2. 08 feb 2023

  Burgerperspectief in toezicht

  Op 8 februari 2023 organiseert het Academisch netwerk de bijeenkomst Burgerperspectief in toezicht. Spreker: Professor Anne Margriet Pot.

  Meer informatie volgt.

 3. 16 feb 2023

  Jong Vide: op bezoek bij de Algemene Rekenkamer

  Op donderdag 16 februari 2023 om 15.30 uur heeft Jong Vide een live  bijeenkomst.

  Rode draden uit het onderzoek van de Algemene Rekenkamer naar toezicht in de afgelopen jaren. Presentaties gegeven door onderzoekers die zich in de afgelopen jaren intensief hebben bezig gehouden met het onderwerp.

 4. 11 apr 2023

  Bijeenkomst Academisch netwerk

  Professor Patrick Kenis zal de eerste resultaten van het EISON-project toelichten. EISON is een van de drie consortia die worden gefinancierd door de NWO en Inspectieraad om te werken aan, en onderzoek te doen naar vernieuwing van het toezicht. In dit project worden methoden en modaliteiten van toezicht uitgewerkt die relevant zijn voor het oplossen van complexe maatschappelijke problemen en de samenwerking van organisaties die daarvoor nodig is. In het project zijn inspecties en organisaties in het domein van onderwijs, woningbouw, zorg en justitie/veiligheid betrokken.

   

 5. 19 okt 2023

  Gezag en reputatie van toezichthouders

  Op 19 oktober 2023 organiseert het Academisch netwerk de bijeenkomst Gezag en reputatie van toezichthouders. Spreker: Professor Judith van Erp.

  Meer informatie volgt.

Sluiten