Activiteiten

 1. 28 mei 2024
  's-Gravenhage

  “Mini-symposium Evaluatienetwerk Vide en Inteval: International Evaluation Research Group

  Van 27 tot 29 mei aanstaande vindt de jaarlijkse bijeenkomst van Inteval plaats in Den Haag. Inteval staat voor ‘International Evaluation Research Group’: een door Ray C. Rist van de Wereldbank opgericht netwerk waarin evaluatieonderzoekers samenwerken aan verdieping van hun vak. Dit heeft o.a. geleid tot de reeks Comparative Policy Evaluation. We verwachten een dertigtal evaluatie-experts uit diverse landen en instituten.

  Nog 61 plaatsen beschikbaar.
 2. 30 mei 2024
  Amersfoort

  Jong Vide In-house bijeenkomst Rijksinspectie Digitale infrastructuur (RDI)

  Jong Vide nodigt je van harte uit voor de In-house bijeenkomst bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) op donderdag 30 mei 2024 in Amersfoort.

  De RDI zet zich in voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van IT- en communicatienetwerken, met als een veilig verbonden Nederland. Als uitvoerder en toezichthouder op het gebied van telecommunicatie is de RDI belast met het handhaven van wet- en regelgeving. Bovendien vervult de RDI een toezichthoudende rol op diverse andere wetten, waaronder de Wibon (veilig graven) en de Wet ruimtevaartactiviteiten.


  Nog 19 plaatsen beschikbaar.
 3. 05 jun 2024
  's-Gravenhage

  Evaluatienetwerk - Vernieuwde Toolbox Beleidsevaluaties

  Het Vide-Evaluatie Netwerk organiseert op 5 juni 2024 een interactieve bijeenkomst waarin de vernieuwde Toolbox Beleidsevaluaties wordt gelanceerd.

  Nog 56 plaatsen beschikbaar.
 4. 18 jun 2024
  Hilversum

  Toezicht Festival

  Vanuit beroepsvereniging Vide vragen we aandacht voor het Toezichtfestival 2024 dat plaatsvindt op dinsdag 18 juni in Theater Gooiland in Hilversum. Het is een festival vóór en dóór iedereen die zich dagelijks inzet voor goed toezicht in Nederland. Om dit te realiseren kan je ook dit jaar weer meedenken over het programma. Hoe? Dat lees je in deze mailing.

Sluiten