Jong Vide

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels. Jong Vide is een onderdeel van Vide, de Nederlandse beroepsvereniging voor toezichthouders, inspecteurs, handhavers en evaluatoren.

Jong Vide zoekt nieuwe kartrekkers!

Jong Vide zoekt nieuwe kartrekkers!

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels.

Vind jij het leuk om deze bijeenkomsten te bedenken en mede te organiseren? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar het secretariaat van Vide.

Wat doet Jong Vide?

Tijdens in-house bijeenkomsten maken onze leden kennis met de organisaties van Vide. Aan de hand van aansprekende casussen die spelen in en rondom de organisaties willen wij discussies op gang brengen en kennis met elkaar delen. Zo organiseerden we het afgelopen jaar bijvoorbeeld bijeenkomsten over datagedreven toezicht en gedragsbeïnvloeding in toezicht.

Aanmelden voor bijeenkomsten

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Jong Vide? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van bijeenkomsten en andere relevante ontwikkelingen.

De huidige kartrekkers

De organisatie van de activiteiten van Jong Vide wordt verzorgd door vijf medewerkers van lid-organisaties van Vide, namelijk:

  • Sylvia van der Avoort (Inspectie van het Onderwijs)
  • Reinier van Nieuw Amerongen (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd)
  • Eveline Thoonen (Nederlandse Zorgautoriteit)
  • Jomima Tuhehay (Agentschap Telecom)
  • Ewald de Bruijn (Algemene Rekenkamer)
     
Meld je aan!
Sluiten