1. Home
  2. Nieuws
  3. Vide columns
  4. Webinar over de gevolgen van 'het-nieuwe-op-afstand werken' en de gevolgen voor de omgang met onder-toezicht gestelden. Klik op lees verder om dit webinar te bekijken.

Webinar

Op 21 april 2020 organiseerde Vide een Webinar over de gevolgen van 'het-nieuwe-op-afstand werken' en de gevolgen voor de omgang met onder-toezicht gestelden. Wilt u het Webinar bekijken klik dan op deze link.

 

Femke de Vries bekleedt de Vide-leerstoel Toezicht aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Als zodanig geeft zij in dit bijzondere en actuele webinar inzicht over de rol van de toezichthouder in een crisissituatie zoals nu met de coronacrisis. Zij zal ingaan op de onmiddellijke gevolgen van 'het-nieuwe-op-afstand werken' en op de gevolgen voor de omgang met onder-toezicht gestelden, die allemaal moeten omgaan met deze crisis en vaak zullen moeten improviseren. Daarnaast komen de lange termijn gevolgen aan bod met nadruk op de VIDE speerpunten innovatie van toezicht, toezicht op innovatie en gedragsveranderingen. Voor u als Vide-lid of iemand die werkzaam is bij een institutioneel Vide-lid is deelname aan dit unieke webinar gratis. Het webinar wordt gehouden op 21 april van 15.30 tot 16.30 uur.