Vide-boek: Turven, tellen en toetsen

is een boek over toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie en de maatschappelijke betekenis in Nederland.

Namens Vide heeft een redactieraad 22 auteurs uit wetenschap en praktijk bereid gevonden om vanuit hun ervaring en kennis een bespiegeling te geven op het werk van de turvende, tellende en toetsende professionals. Bestel het boek.

  1. Home
  2. Over Vide
  3. Vide publicatieprijs 2017

Vide Publicatieprijs 2017!

Ding met uw publicatie mee naar de Vide Publicatieprijs 2017!


Heeft u een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze gepubliceerd in 2017? Stuur uw publicatie dan in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2017. Naast een geldbedrag wint u media-exposure voor u en uw publicatie en een prachtig beeld.


Vide stimuleert het publiceren over toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie en het verrichten van onderzoek hiernaar. Uw publicatie wordt beoordeeld door een vakjury van prominenten uit het vakgebied.
 

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Vide Publicatieprijs is tijdens de Vide Nieuwjaarsreceptie in januari 2018 (donderdag 18 januari 2018). Als winnaar ontvangt u:

  • een beeld.
  • een geldbedrag van € 1.000,-.
  • en natuurlijk publiciteit en media-aandacht voor uw werk.


Uw inzending
Zend uw publicatie (verschenen eind 2016 of in 2017) in vóór maandag 20 november 2017 via secretariaat@videnet.nl. Lees hier het reglement Vide Publicatieprijs 2017.
 

Winnaars van voorgaande jaren: