Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Nieuws

Nominaties ‘Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2018’ bekend

Welk project verdient de publieksprijs? Laat je stem horen!

De vakjury is eruit: uit de 27 aanmeldingen voor de verkiezingen Handhaving en Toezicht heeft de jury vijf projecten genomineerd die kans maken op dé innovatieprijs van 2018. In de komende weken kiest de vakjury welk project wint en naar huis gaat met de juryprijs. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Welk project moet volgens jou de publieksprijs winnen? Breng voor 8 november je stem uit via het stemformulier.

 

De genomineerde projecten

De genomineerde projecten zijn:

  • Keischoon033 van Matchpoint Zinvol zaken doen;
  • Leren van fouten; op weg naar een open foutencultuur van de Autoriteit Financiële Markten;
  • Toegang tot het sociaal domein voor mensen met een licht verstandelijke beperking van Toezicht Sociaal Domein;
  • Schoon erf, Schoon Water van Wetterskip Fryslân;
  • Toekomstnavigator van Inspectie Leefomgeving en Transport.

 

De genomineerde projecten onderscheiden zich volgens de jury omdat ze vernieuwend en elders toepasbaar zijn. Daarnaast hebben de projecten zich bewezen op het gebied van (maatschappelijke) effectiviteit en stimuleren ze door hun rijkdom aan instrumenten de ondertoezichtstaanden het gewenste gedrag te vertonen.

 

Uitreiking

Op donderdag 8 november worden zowel de juryprijs als de publieksprijs uitgereikt tijdens een speciale VIDE-bijeenkomst. Naast korte pitches van de genomineerden vertelt keynote-speaker Judith van Erp er ook over de Wetenschapsagenda Toezicht. De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 16.30 uur bij de Nederlandse Zorgautoriteit in Utrecht (Newtonlaan 1-41). Ben jij erbij? Meld je dan nu aan.

 

Organisatie

De verkiezingen zijn een initiatief van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, de Inspectieraad en beroepsvereniging VIDE om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.