Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Nieuws

Nieuwe site Vide!

Toezicht in een nieuw jasje

Welkom op onze vernieuwde website. In het afgelopen jaar is hard gewerkt om de website van onze vereniging een update naar het nu te geven. Een frissere uitstraling, meer beeld én, niet het minst belangrijk, ruimte voor het laatste nieuws en inbreng van jullie, onze leden. 

Nieuw: Vide Platform
Onder “actueel” is vanaf nu ons Vide nieuwsplatform te vinden. Hier lees je het laatste nieuws over toezicht: hoe toezicht en toezichthouders in het nieuws zijn, welke rapporten zijn verschenen, en andere relevante zaken. 

Delen, waarderen, reageren
Je kunt als lid van het platform suggesties doen voor nieuwsartikelen of aangeven welke berichten voor jou relevant zijn. Zo hopen we een steeds betere selectie van nieuws en achtergrond te krijgen. Door commentaar achter te laten op de artikelen en zo met je collega’s in discussie. 

Het overige deel van de website blijft zoals je van ons gewend bent: met een overzicht van de activiteiten dit jaar, het evaluatorennetwerk en andere relevante verslagen. 

Suggesties? 
We zijn benieuwd van je van onze nieuwe website vindt. Heb je een suggestie of vraag, neem dan contact op met Vide secretariaat@videnet.nl 


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.