Ding mee naar de Publicatieprijs 2023

Ding mee naar de Publicatieprijs 2023

12 oktober 2023 door Secretariaat 0 reacties

Vide stimuleert het publiceren over thema's als toezicht, inspectie, handhaving, evaluatie en het verrichten van onderzoek hiernaar. Jaarlijks reikt Vide daarom de Publicatieprijs uit. Inzenden kan nog tot 1 januari 2024!

Heb jij een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze eind 2022 of in 2023 gepubliceerd? Stuur deze publicatie dan vóór 1 januari 2024 in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2023. De door jouw ingestuurde publicatie wordt beoordeeld door een jury van prominenten uit het vakgebied, Naast een geldbedrag van €1000,- kun je media-exposure voor je publicatie en een prachtig beeldje als aandenken winnen. 

Inzending publicatie
Wil je meedingen naar de Publicatieprijs, mail dan je publicatie (verschenen eind 2022 of in 2023) vóór 1 januari 2024 naar ons secretariaat. Je publicatie moet wel aan enkele regels voldoen. 

Meer weten?  Lees verder >>

Labels:

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten