Vide Jubileumcongres

Op 11 november organiseert Vide haar jaarlijkse congres over toezicht. Dit keer met een extra feestelijk tintje: Vide bestaat 20 jaar. 

Het programma kent twee delen. In de ochtend gaan we op werkbezoek in Rotterdam. De werkbezoeken naar de Douane Rotterdam en de Havenmeester Rotterdam zijn reeds volgeboekt. Het werkbezoek naar de Milieudienst Rijnmond heeft nog wel enkele plekken.

In de middag zijn we bij elkaar in de Van Nelle Fabriek – Werelderfgoed! - en hebben we een interactief programma met medewerking van niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem (voorzitter Onderzoeksraad voor de Veiligheid), Guus Schram (Hoofdofficier van Justitie van het Functioneel Parket), Rits de Boer (Inspecteur-generaal Inspectie SZW), Edwin van Houten (directeur Consumenten ACM) en Meike Bokhorst (Universiteit Utrecht en Nationale Ombudsman).

U kunt zich voor één of voor beide delen in van het programma opgeven. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare