23 juni webinar Risicocommunicatie  

Economie en volksgezondheid zijn geen tegengestelde zaken” was een geniale zin van premier Rutte medio maart van dit jaar toen duidelijk werd dat de maatregelen tegen Covid-19 verspreiding grote consequenties zouden gaan hebben voor burgers en bedrijven. Tijdens de webinar over risicocommunicatie gaan we in op de onmogelijkheid om ‘perfect’ te communiceren, op de kansen die een goed onderbouwde risicocommunicatiestrategie biedt om het ‘goed’ te doen, en waarom die zin van Rutte geniaal was.

Voor meer informatie en om u aan te kunnen melden, klik op deze link

2 juli webinar "De methode Bellingcat in evaluatie en toezicht" 

Bellingcat laat zien dat je meer kunt halen uit openbare data zoals google maps en facebook dan je op het eerste gezicht misschien dacht. Is hun aanpak ook toepasbaar op ons werk als evaluator en toezichthouder? Met deze vraag in het achterhoofd organiseert het Vide Evaluatorennetwerk op 2 juli van 15:00-16:30 uur een webinar over de methode Bellingcat.  

Voor meer informatie en om u aan te kunnen melden, klik op deze link

Maak kans op dé innovatieprijs van 2020! 

Nog maar een paar weken om kans te maken op dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht van 2020!

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, de Inspectieraad en beroepsvereniging Vide organiseren sinds 2012 de Verkiezingen Handhaving en Toezicht om innovatie in het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren. Werk jij aan een bijzonder en innovatief project en wil jij de verkiezingen dit jaar winnen? Meld je project dan snel aan. Je hebt tot 1 juli de tijd om kans te maken op dé innovatieprijs van 2020.

Voor meer informatie en om je aan te kunnen melden, klik op deze link.

Jong Vide zoekt nieuwe kartrekkers!

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels.

Vind jij het leuk om deze bijeenkomsten te bedenken en mede te organiseren? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar het secretariaat van Vide.

Voor meer informatie over Jong Vide klik op deze link.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare