Ding met uw publicatie mee naar  de Vide Publicatieprijs 2019

Heeft u een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze gepubliceerd in 2019? Stuur uw publicatie dan in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2019. Naast een geldbedrag wint u media-exposure voor u en uw publicatie en een prachtig beeld.

 

Uw inzending
Zend uw publicatie (verschenen eind 2018 of in 2019) in vóór maandag 30 november 2019 via secretariaat@videnet.nl. Lees hier het reglement met o.a. de criteria van de Vide Publicatieprijs 2019.

 

Vide Nieuwjaarsbijeenkomst

Op donderdag 23 januari 2020 begroeten wij u graag op onze traditionele nieuwjaars-bijeenkomst. Merel van Vroonhoven, zij was de afgelopen vijf jaar voorzitter dan de Autoriteit Financiele Markten, en zal ingaan op haar ervaringen in het toezicht in de afgelopen jaren en de vele reacties op haar overstap naar een rol als leerkracht in bijzonder onderwijs. De middag start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en wordt om 18.00 uur afgesloten.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt de ALV plaats. Ook hier bent u uiteraard van harte welkom.

De invulling van deze middag kunt u zien op onze activiteitenoverzicht op onze site. Aanmelden voor de nieuwsjaarsbijeenkomst kan via een mail naar secretariaat@videnet.nl

29 november Vide "Expertmeeting Stelseltoezicht"

Vanuit VIDE nodigen we je uit om op 29 november te Utrecht, deel te nemen aan een expertmeeting over stelseltoezicht. De expertmeeting heeft tot doel mensen betrokken bij of geïnteresseerd in stelseltoezicht van inspecties en toezichthouders bij elkaar te brengen, ideeën uit te wisselen en met elkaar te verkennen wat wel en niet werkt bij stelseltoezicht. Voor meer informatie en om je aan te kunnen melden, klik op deze link.

2 december Vide bijeenkomst "Wetenschappelijk onderzoek naar toezicht"

Het Vide academisch netwerkt toezicht organiseert op 3 december in Utrecht weer een netwerkbijeenkomst over wetenschappelijk onderzoek naar toezicht. De kans om kennis te maken met recent wetenschappelijk onderzoek en andere onderzoekers te ontmoeten. 

Voor meer informatie en om je aan te kunnen melden, klik op deze link.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare