19/4 Jaarcongres Vide “Technologie en toezicht, toezicht op technologie”

Hoe verandert technologie ons werk en wat vraagt dat van de toezichthouder?

Technologie biedt steeds meer mogelijkheden en verandert onze wereld razendsnel.

Door technologie verplaatsen toezichtstaken zich naar een ander niveau. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld worden voor steeds meer taken robots ingezet. En met drones kan het toezicht op de landbouw radicaal veranderen. Maar de voortdurende technologische ontwikkelingen leiden ook tot steeds weer nieuwe vraagstukken op het gebied van toezicht. Want: hoe houd je toezicht op e-consulten? En hoe verandert blokchain het toezicht op de financiële wereld?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met die en andere vragen gaan we donderdag 19 april samen aan de slag op de High Tech Campus in Eindhoven. Ter voorbereiding vragen we jou na te denken over hoe technologie jouw toezichtdomein kan veranderen, nu en in de toekomst, en wat dat van jou en je organisatie vraagt. Verder bieden we je die dag inspirerende voorbeelden van technologie die het toezicht innoveert. Het belooft een boeiende dag te worden!

Op onze website vind je het uitgebreide programma. Eén tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: Ruud Veltenaar opent de dag met een kijkje in de toekomst. Lees meer >>

Klik hier om de flyer te downloaden

Klik hier om aan te melden

Programma
09.30 uur Inloop en ontvangst
10.00 uur Welkom en opening congres door Ruud Veltenaar
11.30 - 15.30 uur workshops (2 rondes)
17.00 uur Borrel en netwerkmoment
 
Locatie
High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus 1, The Strip
5656 AE Eindhoven
 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare