18/1 Vide Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 18 januari 2018, aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering, vindt de Vide Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. U wordt van harte uitgenodigd om vanaf 16.00 uur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar en nieuwjaarswensen met elkaar uit te wisselen. Rob van Lint, inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, is deze middag gastspreker.

We beginnen de middag traditioneel met de nieuwjaarswens van Peter van der Knaap (voorzitter Vide en directeur bij de SWOV). Vervolgens wordt de Vide Publicatieprijs 2017 uitgereikt. Rob van Lint sluit de middag af.

In zijn lezing op de VIDE nieuwjaarsbijeenkomst zal Rob van Lint, sinds 1 juli j.l. IG NVWA, u meenemen in zijn ervaringen met toezicht (zowel uit zijn eerste halfjaar bij de NVWA als uit eerdere toezichtfuncties). En hij zal zijn visie met u delen over de wijze waarop invulling kan worden gegeven aan de opdrachten uit het Regeerakkoord en de dilemma’s die daaruit voortkomen.
U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Lees meer>>

Datum: donderdag 18 januari 2018
Tijdstip: 16.00 uur -18.30 uur
Locatie: Hotel Babylon, Bezuidenhoutseweg 53 te Den Haag 
Kosten: aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: Uiterlijk maandag 15 januari a.s. via een e-mail aan secretariaat@videnet.nl

18/1 Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 18 januari in Den Haag. Tijdens deze vergadering kijken we kort terug op hetgeen wat bereikt is in het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de plannen en de bijbehorende begroting voor het komende jaar. Lees meer >>

Datum: donderdag 18 januari 2018
Tijd: 15.30 uur tot 16.15 uur (ontvangst vanaf 15.00 uur)
Locatie: Hotel Babylon, Bezuidenhoutseweg 53 te Den Haag 
Kosten: aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: U kunt zich voor de ALV aanmelden door een email te sturen aan secretariaat@videnet.nl

 

Het bestuur van Vide wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Reserveer vast in uw agenda!

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare