14-09-2017 Vide bijeenkomst

Vanaf dit najaar doen we iets nieuws: elke tweede donderdag van de maand organiseren we een "Vide bijeenkomst". De onderwerpen zullen verschillen, maar altijd interessant en door de interactie en discussie met experts en collega's van verschillende toezichthouders, inspecties of onderzoekers altijd waardevol.
 
Op 14 september aanstaande, de eerste bijeenkomst in deze nieuwe opzet, spreekt Harry van der Meijden. Het staatstoezicht op de mijnen opereerde jarenlang in betrekkelijke rust, maar het felle debat over de gaswinning in Groningen heeft de afgelopen jaren ook heel wat betekent voor deze toezichthouder. 

Over Groningen, de rol van de toezichthouder en de veranderingen bij het Staatstoezicht op de Mijnen, spreekt de Inspecteur Generaal der Mijnen, Harry van der Meijden.
 
Programma
Datum: donderdag 14 september 2017
Tijd: aanvang 15.00 uur (inloop 14.30 uur) - 17.00 uur (aansluitend een borrel)
Locatie: SWOV, Bezuidenhoutseweg 62, 2594 AW Den Haag​
Aanmelden: via een mail naar secretariaat@videnet.nl
Kosten: er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden
 
Noteert u de overige data ook vast in uw agenda en houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de onderwerpen en sprekers.

U kunt ook zelf ideeën voor onderwerpen en/of en sprekers aangeven, bijvoorbeeld als u een belangrijk rapport of advies uitbrengt.

We ontmoeten u graag op een van onze bijeenkomsten!

Bron foto SODM

 

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare