18-04-2017 Vide Jaarcongres "Psychologie van Toezicht"

HCB Seminarreeks "Toezicht in Transitie 2017"

Toezicht heeft gezag nodig. In de nieuwe HCB Seminarreeks ‘Toezicht in Transitie 2017’ van het Haags Congres Bureau (i.s.m. Vide) ontleden we modern toezicht en gezag langs 4 aspecten:

  • Trends & ontwikkelingen en de gevolgen voor gezag
  • Gezag en juridische inkadering
  • Gezag en onzekerheid
  • Gezag en gedrag

Met uw collega-toezichthouders en met de sprekers Paul van Dijk, prof. Adrienne de Moor-Van Vugt, Kor Grit en Adriaan Denkers gaat u aan de slag met deze thema’s in 4 compacte middagseminars die starten op 17 mei bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag

Leden van Vide krijgen korting op de deelnamekosten. Zie voor het volledige programma en het inschrijfformulier http://www.haagscongresbureau.nl/congressen/seminarreeks-toezicht-transitie/. De brochure vindt u hier.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare