18-04-2017 Vide Jaarcongres "Psychologie van Toezicht"

Terugblik ALV & Nieuwjaarsbijeenkomst 24 januari jl.

Op 24 januari 2017 vond de jaarlijkse ALV & Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. In het Nationaal Archief te Den Haag werd o.a. de nieuwe Meerjarenstrategie gepresenteerd, de Vide Publicatieprijs uitgereikt, sprak Vide voorzitter Peter van der Knaap de nieuwjaarswens uit en kon men genieten van het inspirerende verhaal van Tjibbe Joustra.  

Een aantal reacties uit de evalutie van deze dag:

  • Mooie combinatie van publicatieprijs en geweldige inhoudelijke lezing.
  • Goede spreker, leerzaam en meteen bruikbaar in onze praktijk (het verhaal over onafhankelijkheid).
  • Informele setting voor uitwisseling en kennismaking.
  • Duidelijk en openhartig verhaal.

Was u helaas niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? Via bovenstaande links vindt u de (meeste) informatie die er tijdens deze geslaagde middag besproken is terug. Reacties op de meerjarenstrategie zijn uiteraard nog steeds van harte welkom en kunnen gestuurd worden naar secretariaat@videnet.nl.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
 
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare