09-11-2016 Toezicht en Opsporing: Samen Sterk!

Minder aandacht voor incidenten. Zaken moeten echt impact hebben, door de fraudeurs aan te pakken en anderen de lust te ontnemen zich op het fraudepad te begeven. Daarmee zijn we van maatschappelijk belang. Dat is waar Hans van der Vlist en Koen Kolodziej elke dag voor gaan en voor staan. 

Hans van der Vlist is directeur van de opsporingsdienst van de FIOD en Koen Kolodziej afdelingshoofd Ontwikkeling en Inlichtingen bij de Inlichtingen en Opsporingsdienst (IOD) van de NVWA. Beiden zijn ervan overtuigd dat het echt hebben van impact alleen van de grond komt als goed wordt samengewerkt met de toezichthouders van hun eigen en andere diensten. Echte impact bereik je door de wisselwerking tussen toezicht en opsporing en het slim inzetten van allerlei instrumenten. Het mooie is, beide opsporingsbazen hebben met hun voeten in de klei gestaan en weten waar ze over praten! Lees meer >>

Hans van der Vlist Koen Kolodziej

Datum: woensdag 9 november 2016
Tijd: 14.30 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
Locatie: Kennis en Communicatie van de Belastingdienst te Utrecht
Aanmelden: kan tot maandag 7 november via secretariaat@videnet.nl
Kosten: er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden

Ding met uw publicatie mee naar de Vide Publicatieprijs 2016!

Heeft u een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze gepubliceerd in 2016? Stuur uw publicatie dan in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2016. Naast een geldbedrag wint u media-exposure voor u en uw publicatie en een prachtig beeld.

Uw inzending
Zend uw publicatie (verschenen eind 2015 of in 2016) in vóór maandag 7 november 2016 via secretariaat@videnet.nl. Lees hier het reglement met o.a. de criteria van de Vide Publicatieprijs 2016 of klik hier voor een verslag van de Vide Publicatieprijs 2015.

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare