Uitnodiging Uitreiking innovatieprijs Handhaving en Toezicht

Wie wint dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2015? Op donderdag 5 november a.s. weten we het antwoord op deze vraag. Dan organiseren het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de Inspectieraad en Vide een speciale bijeenkomst voor de uitreiking van de innovatieprijs. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor in Utrecht (direct naast station Utrecht Centraal, aan de kant van de Jaarbeurs). Op deze dag maken we bekend wie de winnaar is van de juryprijs, de publieksprijs én de Talent Award. Jij bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Datum: donderdag 5 november 2015
Plaats: Stadskantoor Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Aanmelden: tot 3 november 2015 via secretariaat@videnet.nl

Genomineerde projecten
Begin september heeft de vakjury zich beraden over de ruim dertig inzendingen die we voor de Verkiezingen hebben ontvangen. Uit alle inzendingen zijn vijf projecten genomineerd die zich opmaken voor de eindstrijd. Volgens de jury onderscheiden deze projecten zich daadwerkelijk door hun innovativiteit, complexiteit en/of overdraagbaarheid. Bovendien zijn deze projecten tevens veelbelovend in hun effectiviteit:

  • ‘Gezond en veilig werken voor jongeren in de metaal’ van de Inspectie SZW;
  • ‘Schoon erf, schone sloot van het Hoogheemraadschap’ van het Hollands Noorderkwartier;
  • ‘Think before you ink’ van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA);
  • ‘Toezicht Gezinnen met geringe sociale redzaamheid’ van Samenwerkend Toezicht Jeugd;

Stem mee!
Tijdens de bijeenkomst van 5 november a.s. maakt de vakjury bekend welke projectleider de juryprijs in ontvangst mag nemen. Daarnaast heb jij natuurlijk ook een stem. Op dezelfde dag reiken we namelijk ook de publieksprijs uit. Vanaf 1 oktober a.s. kun je via de website van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht de digitale presentaties van elk project bekijken en stemmen middels dit stemformulier op jouw favoriete project uitbrengen. Het project met de meeste stemmen wint uiteindelijk de publieksprijs.

Voor vragen of opmerkingen over de verkiezingen verwijzen wij u graag naar de website van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht.

Ding met uw publicatie mee naar de Vide Publicatieprijs 2015!

Heeft u een vernieuwend wetenschappelijk artikel, essay, boek of scriptie geschreven en is deze gepubliceerd in 2015? Stuur uw publicatie dan in en maak kans op de Vide Publicatieprijs 2015. Naast een geldbedrag wint u media-exposure voor u en uw publicatie en een prachtig beeld.

Uw inzending
Zend uw publicatie (verschenen eind 2014 of in 2015) in vóór maandag 9 november 2015 via secretariaat@videnet.nl. Lees hier het reglement met o.a. de criteria van de Vide Publicatieprijs 2015 of klik hier voor een verslag van de Vide Publicatieprijs 2014.

Reserveer vast in uw agenda!

  • 19-11-2015 Toezicht op de woningcorporaties - de rol van de nieuwe autoriteit
 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare