03-02 Start van het Vide-jaar bijeenkomst 

Graag nodigen wij u uit voor de Vide bijeenkomst op dinsdag 3 februari 2015. De bijeenkomst zal aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden te Den Haag en start om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur). 

Centraal staat de vraag hoe we ons als toezichthouders effectief presenteren aan pers en publiek. Hoe wordt het imago van de toezichthouder beïnvloed door incidenten en de manier waarop toezichthouders zichzelf manifesteren richting pers en publiek. 

Maria Henneman verdiende (inter)nationaal haar sporen als journaliste en media- en beleidsadviseur bij de nieuws en actualiteitenrubrief Netwerk en verslaggever en presentator bij het NOS-Journaal. Tegenwoordig is Maria Henneman de drijvende kracht achter Maria Henneman Media Management BV. Een bedrijf voor strategisch beleids- en (crisis)communicatieadvies. Maria Henneman is tevens actief als bestuurder en toezichthouder o.a. bij de Radboud Universiteit en het Radboud UMC.  

Aansluitend wordt de Vide publicatieprijs 2014 uitgereikt.
Vide, dé beroepsorganisatie voor inspecteurs, toezichthouders en evaluatoren, reikt al een aantal jaren een publicatieprijs uit. De prijs is een bijzondere onderscheiding voor een publicatie die het denken over toezicht, handhaving, inspectie en evaluatie bevordert en die een uitdrukking is van gedegenonderzoek op die terreinen. 

We eindigen de bijeenkomst metde traditionele receptie waar ruimte is voor gesprek en ontmoeting. 


Tijd: 16.00 - 18.30 uur
Locatie: Centraal in Den Haag
Aanmelden: U kunt u voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen aan secretariaat@videnet.nl

Algemene Ledenvergadering Vide

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering. De vergadering zal voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvinden op dinsdag 3 februari 2015. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zullen we kort terugkijken op hetgeen wat bereikt is in het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de plannen en de bijbehorende begroting voor het komende jaar. 

Datum: 3 februari 2015
Tijd: 15.30 uur tot 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.00 uur)
Locatie: Centraal in Den Haag
Kosten: Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
Aanmelden: U kunt u voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen aan secretariaat@videnet.nl

 

 

Vide

Vide is dé beroepsvereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten. Vide wil een motor zijn in de professionalisering van de leden en bijdragen aan een continue verbetering van toezicht, inspecties, handhavingacties en evaluaties en daarmee een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en maatschappij.  
       

Adres

Bezoekadres:
Ambachtsstraat 15
3861 RH NIJKERK

Telefoon

Tel. 033-247 34 61
Fax. 033-246 04 70
secretariaat@videnet.nl

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare