Jong Vide

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Jong Vide en meld je aan voor de mailinglijst.

  1. Home
  2. Vide netwerken
  3. Jong-Vide

Jong Vide

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Wij willen onze leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Dit doen we door het organiseren van in-house bijeenkomsten en borrels.

Jong Vide is een onderdeel van Vide, de Nederlandse beroepsvereniging voor toezichthouders, inspecteurs, handhavers en evaluatoren.

In-house bijeenkomsten

Tijdens de in-house bijeenkomst maken onze leden kennis met de organisaties van Vide. Aan de hand van aansprekende casussen die spelen in en rondom de organisaties willen wij discussies op gang brengen en kennis met elkaar delen. De bijeenkomsten vinden eens per kwartaal plaats op locatie van de organisatie die de bijeenkomst verzorgt en ze worden afgesloten met een borrel.

Aanmelden voor bijeenkomsten

Elke geïnteresseerde medewerker van de lid-organisaties van Vide kan zich aanmelden voor de bijeenkomsten. Eenmaal aangemeld, ontvang je aankondigingen voor onze bijeenkomsten.

De organisatie

De organisatie van de activiteiten van Jong Vide wordt verzorgd door vier medewerkers van lid-organisaties van Vide, namelijk:

  • Sylvia van der Avoort (Onderwijsinspectie)
  • Reinier van Nieuw Amerongen (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd)
  • Eveline Thoonen (Nederlandse Zorgautoriteit)
  • Jomima Tuhehay (Agentschap Telecom)

Jong Vide

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Jong Vide en meld je aan voor de mailinglijst.