Over Vide

Institutioneel lidmaatschap

Vide is een vereniging van professionals in het veld van toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie. Dat betekent dat wij een organisatie zijn van mensen die als individu of professional via Vide in contact treden met beroepsgenoten.

Institutionele leden
Institutionele leden zijn organisaties of inspectiediensten die zich als organisatie verbinden aan de Vide. Vide heeft de ambitie om een rol te spelen in professionalisering van het beroepsveld waar zij zich op richt. Daarmee wordt Vide een bondgenoot voor veel organisaties uit dat beroepsbeeld: inspectiediensten, gemeenten, et cetera. Organisaties kunnen zich professionaliseren in hun vakgebied door zich aan te melden als institutioneel lid van de beroepsvereniging Vide. Vide brengt de leden door middel van activiteiten met elkaar in contact en bevordert de uitwisseling van kennis, ervaringen en inzichten tussen de beroepsgenoten waardoor er een beter functionerende overheid en maatschappij ontstaat.

Regeling voor institutionele leden
Vide stelt aan de organisatie per bijeenkomst maximaal 10 deelname plaatsen ter beschikking, medewerkers van de betreffende organisatie kunnen gratis deelnemen aan activiteiten van Vide met uitzondering van het Vide jaarcongres. Deelnemers aan het Vide Jaarcongres betalen een kleine bijdrage van € 100,-.

Kosten en lid worden
Een institutioneel lidmaatschap kost per jaar € 3.000,-.

Word nu lid.


 

 1. Vide-boek: Turven, tellen en toetsen

  is een boek over toezicht, inspectie, handhaving en evaluatie en de maatschappelijke betekenis in Nederland.

  Namens Vide heeft een redactieraad 22 auteurs uit wetenschap en praktijk bereid gevonden om vanuit hun ervaring en kennis een bespiegeling te geven op het werk van de turvende, tellende en toetsende professionals. Bestel het boek.

Actueel
 1. News 22 Jun

  OM: Celstraf en behandeling geëist tegen voormalig agent voor afpersing

  Financiële en andere problemen brachten een voormalig politiemedewerker ertoe om mannen af te persen die een...  Lees meer…

 2. News 21 Jun

  NOS: Overheden gaan strijd aan met online propaganda voor terrorisme

  Joost Schellevis Zoek op 'kinderporno' op Google, en je krijgt vooral een hoop voorlichting en artikelen...  Lees meer…

 3. News 20 Jun

  Bits of Freedom: Politie te kort door bocht in strijd tegen jihadisme

  Rejo Zenger De NOS verhaalt vandaag over een nieuw team van de politie die zich bezig houdt met het verwijderen...  Lees meer…

 4. News 19 Jun

  Beveiligingsnieuws: Forse kritiek op beleid Nationale Politie

  De politie laat het ‘platteland’ links liggen. Dat schrijven de twaalf Commissarissen van de Koning in...  Lees meer…

 5. news
  Alle actueel
Activiteiten
 1. event
  Alle activiteiten

Designed by Dunes Multimedia - Technical support by Kingsquare