Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

LOM Handhavingscongres 2008

4 september, Utrecht

De gezamenlijke handhavingspartners in het LOM zijn blij u het tweejaarlijkse handhavingscongres 2008 te kunnen aankondigen. Het thema voor het congres is:

"De Kunst van het Samenspel"

Het congres zal weer het podium bieden voor diverse interessante lezingen over handhaving en samenwerking en  ruimte geven voor het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe kennissen.
Voor het congres hebben we een centraal gelegen locatie weten vast te leggen: het Beatrixtheater in het centrum van Utrecht, meteen naast het centraal station. Aan het congres zijn geen deelnamekosten verbonden.
Meer informatie over het congres, zoals het gedetailleerde programma, de inhoud van deelsessies, de call for papers, inschrijven en logistieke informatie, enzovoorts, worden op een later tijdstip bekend gemaakt via de LOM site
www.LOM.nl. Ook in het blad Handhaving kunt u regelmatig over de voorbereiding voor het congres lezen.
Noteert u de datum voor het congres alvast in uw agenda! Het is ook nog niet te vroeg om na te denken over een eventueel paper of een presentatie tijdens het congres. Mocht u de congresorganisatie willen helpen met suggesties voor het congres dan kunt u die mailen naar
dekunstvanhetsamenspel@kplusv.nl.

Ik hoop u op 4 september in Utrecht te ontmoeten,

Fred Kok
Secretaris LOM

 Locatie Beatrixtheater te Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.