Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Bijeenkomst Platform Toezicht Bodem

Bijeenkomst Platform Toezicht Bodem

De bijeenkomst van het Platform staat opnieuw in het teken van ketenhandhaving bij bodemsanering. Aan de orde komen bodemactualiteiten, de eerste ervaringen met ketenhandhaving, de werkzaamheden van de OvJ bij bodem, meten en onzekerheden bij toezicht. En uiteraard volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen bij discussies en casusbehandeling. Het programma vindt u op www.platformtoezichtbodembeheer.nl.

De bijeenkomst is een 'ontmoetingsplaats' voor toezichthouders en handhavers bodem. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van toezichthouden, handhaven en bodembeleid. Het programma kunt u vinden op de site. Daar kunt u zich ook aanmelden. 

De platformdag is primair bedoeld voor toezichthouders, controleurs en handhavers van provincies, gemeenten en milieudiensten, die in de dagelijkse praktijk direct of indirect te maken hebben met het toezicht en of de handhaving op saneringen, hergebruik en bodembeheer. Daarnaast zijn uiteraard ook beschikkers, vergunningverleners en strafrechtelijke handhavers op het gebied van bodem van harte welkom.Toegangsprijs 0,00
Organisator Bodem+, LOM en SIKB
Locatie WTC- gebouw, Beursplein 37, Rotterdam
Website http://www.platformtoezichtbodembeheer.nl
Wijze van aanmelden via bovenstaande website
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.