Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Uitgesteld - Vide Jubileumcongres "Tussen harde handhaving en zachte nudge"

Tot onze grote spijt zien wij ons genoodzaakt het congres door de snel verslechterende situatie rond Corona helaas NIET DOOR te laten gaan. Dit geldt zowel voor het ochtendgedeelte als voor de middag. Naast de volksgezondheid speelt ook de wil om een volwaardig jubileumcongres van onze mooie beroepsvereniging neer te zetten een belangrijke rol bij deze moeilijke beslissing.

Hopelijk heeft u begrip voor deze afweging. Van uitstel komt geen afstel: u wordt zo snel als mogelijk geïnformeerd over de nieuwe datum.

=======
Op 11 november organiseert Vide haar jaarlijkse congres over toezicht. Dit keer met een extra feestelijk tintje: Vide bestaat 20 jaar!
 

Het jubileumcongres behandelt de slingerbeweging die er is in toezichtland tussen - de roep om - hard optreden en ‘zachte nudges’. In het congres staan we stil bij de overwegingen voor de keuze in toezichtaanpak, de dilemma’s die zich voordoen en de effectiviteit van de gekozen aanpak. Daarbij reflecteren we op de belangrijkste thema’s en pleidooien van ’20 jaar Vide’ als beroepsvereniging.

 

 

Vanaf Station Schiedam naar de Van Nelle Fabriek rijden tussen 12.00 uur en 13.00 uur pendelbusjes. Tussen 16.45 en 18.00 uur rijden deze weer naar Station Schiedam.
 
Wij hopen u voor één of voor beide onderdelen te mogen ontvangen op de 11e november!
 
PS: Ons jubileumcadeau voor elke deelnemer is dat wij dit jaar de toegangsprijs voor het congres hebben verlaagd naar slechts 20 euro.

 

Klik hier om u aan te melden

 

 
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.