Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

geannulleerd - 13 juni in-house bijeenkomst Jong Vide – Stint onderzoek

Wegens onvoorziene omstandigheden gaat deze bijeenkomst niet door. De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden (40-) van Vide. Het netwerk wil leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Hiervoor organiseren zij bijeenkomsten (bijvoorbeeld in-house bijeenkomsten), activiteiten en borrels.

 
 
 
Jong Vide organiseert op 13 juni de tweede in-house bijeenkomst, deze keer bij de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Op 20 september vond er een tragisch ongeluk plaats met een Stint. Dat was de aanleiding voor meerdere onderzoeken waarvan de meeste inmiddels zijn afgerond.

Wat is het moment dat de ILT besluit om onderzoek te doen? Wat werd er verwacht van de ILT tijdens dit specifieke onderwerp en waar heeft de ILT zelf keuzes gemaakt? Op 13 juni gaan we in gesprek met afdelingshoofd Stan Dekker van de ILT.

Jong Vide is een netwerk van en voor jonge leden van Vide. Het netwerk wil leden op een leuke manier kennis laten maken met elkaar en met de organisaties die aangesloten zijn bij Vide. Hiervoor organiseren zij bijeenkomsten (bijvoorbeeld in-house bijeenkomsten), activiteiten en borrels.

Ben je benieuwd wat je kunt leren van dit onderzoek en wil je ervaringen op dit gebied delen met andere leden van Vide? Geef je dan tot uiterlijk 11 juni op door te mailen naar jongvide@videnet.nl.

Datum bijeenkomst: 13 juni 2019

Tijdstip: 15.00 uur - 17.30 uur, inclusief borrel.

Locatie: Graadt van Roggenweg 500, Utrecht – Inspectie Leefomgeving en Transport

Deelname is kosteloos voor (institutionele) leden van Vide.

 

Met vriendelijke groet,

Jong Vide
 
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.