Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Congres handhaving en Gedrag 2018

 

 

 

 

 

 

Congres Handhaving en Gedrag 2018
Donderdag 1 november 2018
Koninklijk Instituut voor de Tropen -  Amsterdam
Deelname: kosteloos
 Graag nodigen wij u uit voor het negende congres van het programma Handhaving en Gedrag. Het congres is dé plek waar inspecteurs, handhavers, beleidsmakers en beleidsmedewerkers van toezichthoudende instellingen en departementen en wetenschappers die geïnteresseerd zijn in handhavingsvraagstukken elkaar ontmoeten.
 
Wilt u zich ook laten inspireren door recente wetenschappelijke bevindingen op uw vakgebied, meedenken over te onderzoeken handhavingsvraagstukken en over de vraag hoe onderzoek de handhavingspraktijk kan versterken? Kom dan op donderdag 1 november naar het Koninklijk Instituut voor de Tropen en ontmoet collega’s die net als u bezig zijn met de vraag hoe gedragswetenschappelijke inzichten de handhavingspraktijk kunnen verbeteren.

Aanmelden
Binnenkort vindt u het volledige programma van het congres op www.congreshandhavingengedrag.nl. Hoewel het programma nog niet rond is, kunt u zich alvast aanmelden via onderstaande knop. Wacht daar niet te lang mee, want we hebben een beperkte capaciteit.* 

 

 

 

Nu aanmelden voor het congres Handhaving en Gedrag

 

 

 

 

Samenwerking
Het congres is onderdeel van het programma Handhaving en Gedrag, een interdepartementaal samenwerkingsverband van de Belastingdienst, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (Het CCV).

Vragen
Heeft u vragen over het congres of het programma Handhaving en Gedrag? Neem dan contact op met Jorik van Bijlert via jorik.vanbijlert@hetccv.nl.
 
Wij zien uw aanmelding met veel belangstelling tegemoet en zien u graag op 1 november!
 
Met vriendelijke groet,
 
Congrescommissie Handhaving en Gedrag

* Als het aantal deelnemers zijn limiet heeft bereikt, gaan deelnemers afkomstig van de partners uit het samenwerkingsverband voor.

printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.