Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Leergang Beleidsonderzoek met Impact - ScienceWorks

ScienceWorks organiseert dit jaar wederom een Leergang Beleidsonderzoek met Impact. Deze keer vindt het plaats op 3, 10 en 17 november in Karel V, middenin Utrecht. Deelnemers en sprekers uit de wetenschap, overheid en bedrijfsleven zullen zich bezighouden met de vraag hoe effectieve onderzoeksmethoden en -technieken kunnen worden toegepast bij het onderbouwen van beleidsonderzoek. 


Er is niet alleen aandacht voor theorie, maar vooral goede praktijkvoorbeelden en case studies. Het sprekersgilde bestaat uit onder andere prof. Frans Leeuw, directeur aan het WODC en hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht, en Frank Kalshoven, directeur van de Argumentenfabriek en oud-adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant. Ook Marco Bik, coördinator kennis/onderzoek bij de gemeente Rotterdam en VSO-bestuurslid, David Kok, manager Sociale Media voor de gemeenteraad en tevens griffie van Almere en Peter van der Knaap, directeur van SWOV en voorzitter van Vide hebben hun bijdrage aan de Leergang bevestigd. 


Meer informatie over het congres of het aanmelden ervoor vind je op de website. Leden van Vide ontvangen liefst 200 euro korting op de Leergang. Er is slechts een gelimiteerd aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

 

Klik hier voor de brochure van de leergang.

 Locatie Karel V te Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.