Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Vide bijeenkomst

Vanaf dit najaar doen we iets nieuws: elke tweede donderdag van de maand organiseren we een Vide bijeenkomst. De onderwerpen zullen verschillen, maar altijd interessant en door de interactie en discussie met experts en collega's van verschillende toezichthouders, inspecties of onderzoekers altijd waardevol.

 

Noteer de data vast in uw agenda en houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de onderwerpen en sprekers. U kunt ook zelf ideeën voor onderwerpen en/of en sprekers aangeven, bijvoorbeeld als u een belangrijk rapport of advies uitbrengt. We ontmoeten u graag op een van onze bijeenkomsten!" De eerste staat gepland op donderdag 14 september.

 

Op 14 september aanstaande, de eerste bijeenkomst in deze nieuwe opzet, spreekt Harry van der Meijden. Het staatstoezicht op de mijnen opereerde jarenlang in betrekkelijke rust maar het felle debat over de gaswinning in Groningen heeft de afgelopen jaren ook heel wat betekent voor deze toezichthouder. 


Over Groningen, de rol van de toezichthouder en de veranderingen bij het Staatstoezicht op de Mijnen, spreekt de Inspecteur Generaal der Mijnen, Harry van der Meijden.

 

Programma

Datum: donderdag 14 september 2017

Tijd: aanvang 15.30 uur (inloop 15.00 uur) - 17.00 uur (aansluitend een borrel)

Locatie: SWOV, Bezuidenhoutseweg 62, 2594 AW Den Haag​

Aanmelden: via een mail naar secretariaat@videnet.nl

Kosten: er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden

 

Bron foto SODMLocatie SWOV te Den Haag
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.