Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Congres Handhaving en Gedrag 2016

Hierbij nodigen wij u uit voor het congres Meervoudige perspectieven; een multidisciplinaire kijk op handhaving en gedrag. Bent u beleidsmatig betrokken vanuit een toezichthoudende instelling of een departement bij handhavingsvraagstukken of bent u vanuit de wetenschap geïnteresseerd in handhaving en gedrag? Dan bent u van harte welkom op het congres op 10 november 2016 in het Felix Meritis te Amsterdam!
 
Het congres is onderdeel van het programma Handhaving & Gedrag, een samenwerkingsverband van de Belastingdienst, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (Het CCV).
 
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om op expeditie te gaan en uiteenlopende wetenschappelijke disciplines uit te nodigen om te reflecteren op de thema’s handhaving en gedrag. Wat kunnen we bijvoorbeeld leren van inzichten uit de pedagogiek of vanuit de neurowetenschappen? Tevens worden de resultaten van de afgeronde onderzoeken van afgelopen periode gepresenteerd.
 
Laat u op deze dag inspireren door recente wetenschappelijke bevindingen op uw vakgebied, denk mee over te onderzoeken handhavingsvraagstukken en over de vraag hoe onderzoek de handhavingspraktijk kan versterken. Ontmoet collega’s die net als u bezig zijn met de vraag hoe gedragswetenschappelijke inzichten de handhavingspraktijk kunnen verbeteren.
 
Het complete programma van deze dag vindt u op www.congreshandhavingengedrag.nl. Bezoek deze website en meld u vandaag nog aan. Wacht daarmee niet te lang, want we hebben een beperkte capaciteit. 
 
Het belooft en mooie dag te worden. We ontmoeten u graag 10 november in het Felix Meritis, te Amsterdam. Tot dan!
 
Vriendelijke groet,
 
Congrescommissie Handhaving & GedragLocatie Felix Meritis Amsterdam
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.