Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Vide bijeenkomst "Toezicht en Opsporing: Samen Sterk!"

Het maximale aantal aanmeldingen voor deze bijeenkomst is bereikt.

 

Minder aandacht voor incidenten. Zaken moeten echt impact hebben, door de fraudeurs aan te pakken en anderen de lust te ontnemen zich op het fraudepad te begeven. Daarmee zijn we van maatschappelijk belang. Dat is waar Hans van der Vlist en Koen Kolodziej elke dag voor gaan en voor staan. 

 


 
Hans van der Vlist is directeur van de opsporingsdienst van de FIOD en Koen Kolodziej afdelingshoofd Ontwikkeling en Inlichtingen bij de Inlichtingen en Opsporingsdienst (IOD) van de NVWA. Beiden zijn ervan overtuigd dat het echt hebben van impact alleen van de grond komt als goed wordt samengewerkt met de toezichthouders van hun eigen en andere diensten. Echte impact bereik je door de wisselwerking tussen toezicht en opsporing en het slim inzetten van allerlei instrumenten. Het mooie is, beide opsporingsbazen hebben met hun voeten in de klei gestaan en weten waar ze over praten!
Hans van der Vlist  
In de interactieve Videworkshop zal Hans van der Vlist toelichten waar de FIOD voor staat en welke rol de moderne technologie speelt bij opsporingsonderzoeken. Aan de hand van voorbeelden van aansprekende FIOD-onderzoeken blijkt het belang van wisselwerking tussen toezicht en opsporing. Koen Kolodziej, zal ook kort toelichten op welke fraudedomeinen de IOD van de NVWA zich richt en aan de hand van casuistiek inzoomen op het samenspel tussen toezicht en opsporing. 
  Koen Kolodziej


Na afloop is er de gelegenheid met elkaar ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje.

 

Meld je voor 1 november 2016 aan via secretariaat@videnet.nl.

 

Wees er snel bij, want er zit een limiet aan het aantal beschikbare plekken.

 

Datum: woensdag 9 november 2016
Tijd: 14.30 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
Locatie: Vergadercentrum De Wereld, Herman Gorterstraat 55, Utrecht
Aanmelden: kan tot maandag 7 november via secretariaat@videnet.nl
Kosten: er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbondenLocatie Kennis en Communicatie van de Belastingdienst te Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.