Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Vide bijeenkomst "goed zicht op de burger"

Op toeslagen heb je recht en belastingaangifte is een plicht. Het Inkomstenbelasting- en Toeslagen-proces levert voor de meeste burgers geen noemenswaardige problemen op. Toch lopen belastingplichtigen en toeslaggerechtigden bij beide processen soms tegen verschillende en opvallend overeenkomstige knelpunten aan. Dat leidt tot ongemak, frustraties, onbegrip en onnodige, soms kostbare, fouten. Fouten veroorzaken onbegrip en betekenen extra werk voor de Belastingdienst.
 

Het Centrum voor Kennis en Communicatie van de Belastingdienst heeft het genoegen jullie uit te mogen nodigen voor de Vide bijeenkomst "Goed zicht op de burger" op 16 juni 2016. 


Aan de hand van Customer Journeys is kennis over knelpunten en hoogtepunten, die burgers in het IB- en Toeslagenproces ervaren, in kaart gebracht. Jo van Kruchten, Mirjam Hooghuis en Wouter Smit nemen jullie graag mee in de werkwijze en uitkomsten van de customer journeys en gaan samen met jullie verder in op het onderwerp.

Inzicht voortkomend uit deze Customer Journeys worden door de Belastingdienst gebruikt om het Inkomstenbelasting- en Toeslagen-proces verbeteren, waardoor ongemak, frustraties, onbegrip en onnodige, soms kostbare, fouten in de toekomst kunnen worden verminderd/voorkomen.

Gastvrouw: Frederieke Damme

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: donderdag 16 juni 2016
Tijd: 15.00 (inloop vanaf 14.30) - 17.00 uur (aansluitend een borrel)
Locatie: ​Belastingdienst, Herman Gorterstraat 75 te Utrecht (klik hier voor een routebeschrijving)
Aanmelden: kan tot dinsdag 14 juni via secretariaat@videnet.nl
Kosten: er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbondenLocatie Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.