Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Uitreiking innovatieprijs Handhaving en Toezicht

Uitnodiging Uitreiking innovatieprijs Handhaving en Toezicht
 

Wie wint dé innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2015? Op donderdag 5 november a.s. weten we het antwoord op deze vraag. Dan organiseren het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de Inspectieraad en Vide een speciale bijeenkomst voor de uitreiking van de innovatieprijs. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor in Utrecht (direct naast station Utrecht Centraal, aan de kant van de Jaarbeurs). Op deze dag maken we bekend wie de winnaar is van de juryprijs, de publieksprijs én de Talent Award. Jij bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!
 

Datum: donderdag 5 november 2015
Plaats: Stadskantoor Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Aanmelden: tot 3 november 2015 via secretariaat@videnet.nl


Genomineerde projecten
Begin september heeft de vakjury zich beraden over de ruim dertig inzendingen die we voor de Verkiezingen hebben ontvangen. Uit alle inzendingen zijn vijf projecten genomineerd die zich opmaken voor de eindstrijd. Volgens de jury onderscheiden deze projecten zich daadwerkelijk door hun innovativiteit, complexiteit en/of overdraagbaarheid. Bovendien zijn deze projecten tevens veelbelovend in hun effectiviteit:

  • ‘Gezond en veilig werken voor jongeren in de metaal’ van de Inspectie SZW;
  • ‘Schoon erf, schone sloot van het Hoogheemraadschap’ van het Hollands Noorderkwartier;
  • ‘Think before you ink’ van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA);
  • ‘Toezicht Gezinnen met geringe sociale redzaamheid’ van Samenwerkend Toezicht Jeugd;
  • ‘Transport Informatie en Expertise Centrum (TIEC)’ de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

    Helaas heeft een van de deelnemers (project TIEC van de NVWA) zich om moverende redenen teruggetrokken uit de verkiezingsstrijd. Dit betekent dat de eerste vier projecten met elkaar de eindstrijd aangaan.

 

Stem mee!
Tijdens de bijeenkomst van 5 november a.s. maakt de vakjury bekend welke projectleider de juryprijs in ontvangst mag nemen. Daarnaast heb jij natuurlijk ook een stem. Op deze zelfde dag reiken we namelijk ook de publieksprijs uit. Vanaf 1 oktober a.s. kun je via de website van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht de digitale presentaties van elk project bekijken en stemmen op jouw favoriete project uitbrengen. Het project met de meeste stemmen wint uiteindelijk de publieksprijs.


Voor vragen of opmerkingen over de verkiezingen verwijzen wij u graag naar de website van de Verkiezingen Handhaving en Toezicht.

 

 Locatie Stadskantoor te Utrecht
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.