Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Congres "Kennisintensieve Beleidsontwikkeling in Praktijk"

Nieuwe methoden voor het effectief gebruik van publieke en private kennis voor gemeenten, ministeries, provincies en de EU.


Overheidsbeleid is een proces dat steeds transparanter tot stand komt. Kennis, data en expertise om het beleid te onderbouwen zijn ruim beschikbaar maar de manier om dit effectief in te zetten verschilt sterk per organisatie. Procedures om de diverse soorten van kennis in te winnen bestaan vaak niet, en vaak hebben beleidsmakers eenvoudigweg de tijd niet om de diverse soorten van kennis en expertise in te winnen. Dit congres gaat over de mogelijkheden voor beleidsmakers om effectief gebruik te maken van niet alleen kennis van publieke instellingen, maar ook oplossingen te zoeken die worden aangedragen door burgers, ondernemers of nieuwe internet applicaties. 

 

Dit congres nodigt beleidsmakers, onderzoekers en intermediairs uit om de mogelijkheden voor innovatieve beleidsvorming te bespreken! 


Als u bij uw aanmelding aangeeft via Vide te komen ontvangt u een korting op de congresfee. 

 

Meer informatie over het congres op http://science-works.nl/kennisintensieve-beleidsontwikkeling-in-praktijk/Organisator Science Works
Locatie Zoetermeer
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.