Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Congres Lokaal Toezicht Drank- en Horecawet

 

Het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) organiseert op 19 september 2013 een congres over het lokale toezicht op de Drank- en Horecawet (DHW). Dit in navolging van het succesvolle landelijke congres in 2012 over de modelverordening voor de DHW. Nationale en internationale experts op het gebied van alcoholtoezicht zullen hun kennis en ervaring presenteren. Het congres biedt deelnemers tevens alle gelegenheid onderling ervaringen met het toezicht uit te wisselen.

Nieuwe Drank- en Horecawet
Met de per 1 januari jl. gewijzigde Drank- en Horecawet (DHW) is de gemeente de belangrijkste toezichthouder van de Nederlandse alcoholwetgeving. Om gemeenten te ondersteunen bij het lokale toezicht, organiseert het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) op 19 september 2013 een congres in Ede met het thema “Effectief lokaal toezicht op de Drank- en Horecawet”. Verschillende experts zullen hun meest succesvolle toezichtmethoden en –strategieën presenteren. Ook internationale experts uit het European Network for Alcohol Law Enforcement geven acte de presence.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor beleidsmakers openbare orde & veiligheid, toezichthouders, teamleiders, kwartiermakers, projectleiders, regionale coördinatoren en andere betrokkenen bij het toezicht op de Drank- en Horecawet.
 
Inschrijven
Meer informatie over het congres vindt u op http://www.alcoholbeleid.nl/beleid/congressen/congresdhw.html
Vanaf maart 2013 vindt u het uitgebreide programma voor het congres ook op deze website.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar: info@stap.nl

 Organisator Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP)
Locatie Cinemec te Ede
Website http://www.alcoholbeleid.nl/beleid/congressen/congresdhw.html
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.