Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Overzicht van activiteiten

Nieuwjaarsbijeenkomst " Hoe bouw je een nieuwe toezichtorganisatie"

Geacht Vide-lid,

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van Vide. De bijeenkomst zal na de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op dinsdag 15 januari 2013 in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag (klik hier voor een routebeschrijving)

De bijeenkomst start om 16.30 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur. Dhr. C.W.J. (Wim) Schreuders (IG bij de NVWA) zal de Nieuwjaarslezing uitspreken. Tijdens de lezing zal hij ingaan op het proces rond de fusie en ontwikkeling die de NVWA de laatste jaren heeft doorgemaakt. Met als voorlopige titel " Hoe bouw je een nieuwe toezichtorganisatie" geeft hij een doorkijk naar de effecten van een dergelijke fusie en welke veranderingen een organisatie door maakt tijdens het traject.

C.W.J. (Wim) Schreuders is vanaf 1 september 2009 werkzaam als inspecteur-generaal bij de NVWA. In de afgelopen jaren heeft hij de fusie tussen de Algemene Inspectiedienst, Plantenziektenkundige Dienst en de Voedsel en Waren Autoriteit geleid. Schreuders legt op 1 januari 2013 zijn functie neer als IG van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bij het ministerie van EL&I. In de afgelopen jaren heeft hij samen met zijn collega’s gewerkt aan de vernieuwing van de NVWA. Zijn vertrek heeft alles te maken met zijn al langer bestaande wens om in een zelfstandige rol een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het publieke domein als adviseur, schrijver, interimmanager en coach.

Aansluitend zal de Vide Publicatieprijs 2012 uitgereikt worden. 

We eindigen de bijeenkomst met de traditionele receptie waar ruimte is voor gesprek en ontmoeting.

(Voorlopig) programma:
 16.00 - 16.30 uur   Inloop / ontvangst
 16.30 - 16.40 uur   Welkom
 16.40 - 17.30 uur   Nieuwjaarslezing door de heer Wim Schreuder
 17.30 - 17.45 uur   Uitreiking Vide publicatieprijs 2012
 17.45 - 19.00 uur   Nieuwjaarsreceptie

Wij ontmoeten u graag op 15 januari a.s.

U kunt zich aanmelden via de het aanmeldingsformulier of via een email aan secretariaat@videnet.nl. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij u de bevestiging alsmede de routebeschrijving toezenden.

 Locatie Koninklijke Schouwburg Den Haag
printen Terug naar het overzicht Stuur het door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Vide en neem een gratis abonnement op Vide Nieuws: onze nieuwsbrief.